JumpWorld to największa sieć parków trampolin w Polsce!

Pierwszy park trampolin JumpWorld wybudowaliśmy w 2015 roku w Zabrzu. Był to pierwszy park trampolin jaki powstał na śląsku. Świetnie funkcjonujący świat skocznej rozrywki zainspirował nas do stworzenia kolejnych parków trampolin. W 2016 roku wybudowaliśmy dwa parki: we Wrocławiu i Katowicach. Naszych wrocławskich skoczków zaskoczyliśmy największym basenem z gąbkami. W Katowicach z kolei stworzyliśmy park trampolin o największej powierzchni na śląsku. Zapotrzebowanie na skoczną zabawę okazało się ogromne, również w Radomiu. To właśnie tam, w grudniu 2017 roku powstał nasz czwarty park JumpWorld. Jako jedyni w Radomiu proponujemy naszym skoczkom zabawę na torze ninja, którego nikt inny nie oferuje w tym regionie. Po dwóch miesiącach otwarliśmy jedyny w swoim rodzaju park trampolin we Wrześni.

W JumpWorld KAŻDY MA SWÓJ POWÓD DO SKAKANIA ! U nas powodów nie brakuje, przybywa ich coraz więcej wraz z każdym nowym parkiem.

JumpWorld w liczbach:

• 3 lata pozytywnych doświadczeń,
  • 5 świetnie prosperujących parków trampolin,
  • 3 parki w budowie,
  • 5 planowanych kolejnych otwarć do końca 2018 r.,
  • 250 tyś. zadowolonych, skaczących klientów w całej sieci,
  • 2 razy tyle osób towarzyszących, odwiedzających park,
  • 70% klientów to dzieci w wieku 3-15 z rodzicami.

Jeszcze w tym roku nasza sieć rozszerzy się na całą południową oraz środkową Polskę. Zapraszamy do współpracy.