Co zyskujesz z franczyzą YASUMI?

korzyści franczyzy Yasumi

Franczyza YASUMI istnieje od 2003 roku. Obecnie to jedna z największych sieci w branży beauty&SPA. Oferuje przemyślany model biznesowy, który pozwala prowadzić gabinet przynoszący zyski.

Łatwo otworzyć gabinet kosmetyczny, trudniej sprawić, by zyskał uznanie i zaufanie klientów. Dołączając do YASUMI, ten problem masz z głowy. Sieć jest już znana i lubiana.

Oferuje własną markę specjalistycznych kosmetyków, japońskie rytuały piękna, nowoczesne zabiegi poprawiające urodę połączone z głębokim relaksem. Opracowała bezpieczny model biznesowy, by chronić cię przed błędami, oszczędzić twój czas i pieniądze. Ponieważ YASUMI zależy na sukcesie swoich partnerów, oferuje pomoc na każdym etapie rozwoju.

OTWÓRZ WŁASNY INSTYTUT YASUMI!

franczyza yasumi

Poczucie bezpieczeństwa

Jeśli zdecydujesz się dołączyć do YASUMI, eksperci marki wytłumaczą ci, jak najlepiej i najbezpieczniej prowadzić ten biznes. Przekażą ci całe know-how. Otrzymasz wsparcie przy wyborze odpowiedniego lokalu: jego lokalizacji, wielkości, aranżacji i wyposażeniu.

Pomogą ci także wybrać odpowiedni do zabiegów sprzęt oraz kosmetyki. Przeszkolą ciebie i twój personel. Otrzymasz komplet materiałów marketingowych oraz dostęp do wiedzy, jak prowadzić gabinet na najwyższym poziomie. Dołożą starań, by ochronić cię przez błędami. Dodatkowo YASUMI będzie cię wspierać tak długo, jak długo będziesz tego potrzebować.

Ważne, by franczyzobiorca dobrze i bezpiecznie się z nami czuł. Dlatego zawsze może się do nas zwrócić o radę i pomoc - wyjaśnia założycielka marki i wiceprezes zarządu, Zofia Bydałek.

Wysokiej jakości usługi

Sieć YASUMI skupia się na łączeniu pielęgnacji urody z głębokim relaksem, co daje wspaniałe efekty. W ich ofercie przeważają rytuały pielęgnacyjne, które są jak odprężające wakacje. Tego typu usługi to strzał w dziesiątkę. W dzisiejszym świecie relaks stał się niezbędny. Jest podstawowym elementem zdrowego stylu życia, dlatego YASUMI wciąż zyskuje nowych klientów. Oczywiście nie byłoby to możliwe bez utrzymania najwyższej jakości oferowanych kosmetyków i zabiegów.

Mimo wielu lat działalności, ogromnego zaangażowania i zdobytego doświadczenia, uważnie obserwujemy rynek i wciąż się udoskonalamy. Nie stoimy w miejscu - dodaje Zofia Bydałek.

Sprawdzony program

Największą popularnością, zarówno wśród franczyzobiorców, jak i klientów, cieszy się program YASUMI INSTYTUT ZDROWIA I URODY dedykowany miastom średnim i dużym. Oferuje wiele relaksująco-upiększających zabiegów na twarz i ciało oraz zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Wymaga większej inwestycji niż oferowany wcześniej Yasumi Epil, ale z czasem przynosi większe zyski. Konsultant handlowy pomoże dobrać najlepszą formę współpracy.

Więcej informacji na temat współpracy można uzyskać na naszym profilu 👉 YASUMI - oferta franczyzowa

• Jaką umowę na terminal płatniczy warto podpisać?

Jeśli zainteresował Cię ten artykuł to oznacza, że potrzebujesz terminal płatniczy do firmy. Prawdopodobnie jesteś na etapie rozmów z poszczególnymi operatorami płatności bezgotówkowych i analizujesz stawki prowizyjne, czego zwieńczeniem będzie podpisanie umowy współpracy.  Pamiętaj, że podczas wyboru dostawcy terminali płatniczych znaczenie mają nie tylko warunki handlowe i serwis, ale również okres trwania umowy, czas wypowiedzenia i ewentualne kary finansowe za wcześniejsze rozwiązanie umowy.

• Ile kosztuje terminal płatniczy? Opłaty za dzierżawę terminala, prowizje…

Koszty zawsze wywołują emocje i różnie na nie reagujemy. Wśród przedsiębiorców znajdą się świadomi przedstawiciele, którzy wiedzą, że za jakość trzeba zapłacić i nie ma nic za darmo; jak i tacy, którzy uważają, że terminale płatnicze powinny być bezpłatne przez cały okres współpracy.  Tego typu oczekiwania miałyby racje bytu, gdyby urządzenia, serwis gwarancyjny, systemy rozliczeniowe, serwery, pracownicy i dziesiątki niezbędnych zasobów nic nie kosztowały.  Niestety rzeczywistość jest zgoła odmienna. Zatem, czy reklamy z hasłami „terminal płatniczy za 0 zł” wprowadzają w błąd? Przecież nie ma nic za darmo! Za chwilę odpowiem na to pytanie, napiszę również kilka słów o programie PWOB i na końcu przedstawię koszty związane z użytkowaniem terminala płatniczego, na które składają się zasadniczo 3 kategorie: koszty dzierżawy terminala, prowizje od transakcji, dodatkowe opłaty stosowane przez poszczególnych operatorów.

• Terminal płatniczy i „ukryte” koszty, na które należy zwrócić uwagę

Na rynku terminali płatniczych jest wielu operatorów, którzy oferują indywidualne warunki handlowe, zaś ich przedstawiciele handlowi mogą stosować różne sztuczki i techniki, aby zaprezentować swoją ofertę w jak najlepszym świetle, zaś niewygodne kwestie przemilczeć.   Zdaję sobie sprawę, że dla osoby spoza branży porównanie poszczególnych ofert to nie lada wyzwanie, ale pomogę Ci w tym i wskażę obszary, na które należy zwrócić uwagę, aby nie popełnić kosztownych błędów.  Uważaj przede wszystkim na... ⛔️ Czas na jaki jest podpisywana umowa. Stara zasada: nie wiesz co będzie za rok, zwłaszcza w tak dynamicznie zmieniającym się środowisku biznesowym, więc nie podpisuj długoterminowych kontraktów, bo zapłacisz kary finansowe za wcześniejsze zerwanie umowy ⛔️ jeśli będziesz potrzebował nagle zakończyć współpracę.