Dane firmy
DP Polska S.A.
ul. Dąbrowiecka 30
03-932 Warszawa
www.dominospizza.pl
- Kontakt ws. współpracy
- Paweł Kidoń
- (+48) 664 023 356
- Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
O firmie
Domino’s Pizza założona w 1960 r. jest największą siecią pizzerii na świecie i jedną z najbardziej rozpoznawalnych międzynarodowych marek, która odnosi sukcesy na ponad 90 rynkach i wciąż się rozwija. Bije rekordy w dostarczaniu pysznej, gorącej pizzy, skomponowanej z najwyższej jakości składników, przy zachowaniu najwyższych standardów na każdym etapie jej przygotowania.
Na całym świecie ma na swoim koncie ponad 18 300 lokali, zatrudnia ponad 300 000 pracowników i dziennie dostarcza pizzę do ponad 1 000 000 Klientów. Swój sukces zawdzięcza starannemu doborowi dostawców oraz dbałości o każdy szczegół tak, aby Klienci mogli cieszyć się wyjątkowym smakiem dań.
W Polsce od 2021 roku po objęciu marką Domino’s marki Pizza Dominium sieć liczy 117 restauracji. Ścisła współpraca obu sieci otworzyła możliwości efektywniejszego wykorzystania wieloletniego doświadczenia na rynku gastronomicznym, wzrostu potencjału do rozwoju i umocnienia pozycji na rynku. Tym samym, co najistotniejsze, Klienci mogą się cieszyć bogatszą i zróżnicowaną ofertą menu, możliwością wygodnego dokonywania zamówień dzięki nowoczesnym kanałom sprzedaży oraz szybkim procesem dostawy.
Franczyza Domino's Pizza
Razem pracujemy na wspólny sukces!
- Oferujemy szybkie i bezproblemowe rozpoczęcie działalności
- Zapewniamy wsparcie, sprawdzona strategię i plan działania
- Zapewniamy dostęp do naszych gotowych rozwiązań, w tym zaawansowanych narzędzi e-commerce
- Oferujemy rabaty i upusty dostosowane do potrzeb każdego kandydata
Co możesz zyskać dzięki współpracy z nami?
- Wsparcie marketingowe i sprzedażowe nawet do 50 000 zł na lokal na pierwszy rok
- Rabaty i upusty nawet do 100 000 zł rocznie dopasowane do potrzeb każdego kandydata
- Minimalna kwota wkładu własnego 100 000 zł netto
- Przygotowanie lokalu pod klucz z uwzględnieniem wyposażenia optymalizującego proces przygotowywania pizzy
- Wsparcie operacyjne w zakresie funkcjonowania lokalu
- Dostęp do najnowszych technologii, sprawdzonych rozwiązań oraz bogatego doświadczenia w ramach całej grupy Domino’s na świecie
- Wdrożenie unikalnego systemu do zarządzania pizzerią Domino’s w pełni zintegrowanego z systemem zamówień on-line
- Bieżące wsparcie (m.in. scentralizowane zakupy gwarantujące najniższe ceny) oraz dostęp do gotowych rozwiązań (m.in. autorski system konwersji gwarantujący powtarzalność zakupu, system umożliwiający monitoring efektywności pracowników Twojej pizzerii w czasie rzeczywistym)
- Wsparcie marketingowe (m.in. kampanie ATL, reklama on-line 365 dni w roku)
Podstawowe wymagania
Entuzjasta pizzy:
- z doświadczeniem we własnym biznesie (min. 3 lata lub z doświadczeniem w gastronomii)
- posiadający doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- nastawiony na wzrost i rozwój własnego biznesu
- gotowy do osobistego zaangażowania w prowadzenie pizzerii
- gotowy do nauki i otwarty na zmiany
- bezkompromisowy w kwestii najwyższej jakości produktów i poziomu obsługi klienta
- mile widziane osoby posiadające własny lokal
Proces nawiązania współpracy
Aplikacja i restauracja
- Przesłanie wypełnionej aplikacji wraz z CV na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
- Spotkanie na którym będziemy chcieli poznać doświadczenie i oczekiwania kandydata
- Weryfikacja źródeł finansowania
- Ocena kandydata podczas kilkudniowej pracy w pizzerii (po podpisaniu umowy o poufności)
- Wstępna akceptacja kandydata podczas spotkania z kierownictwem firmy
Biznesplan
- Wybór miejsca poszukiwań lokalu pod pizzerię
- Znalezienie lokalu
- Podpisanie umowy franczyzowej oraz umowy najmu lokalu
Otwarcie pizzerii
- Szkolenie kandydata w lokalu Domino's Pizza (długość będzie dopasowana do doświadczenia kandydata)
- Przygotowanie planu otwarcia pizzerii z uwzględnieniem rekrutacji i szkolenia załogi w lokalu kandydata
- Otwarcie pizzerii